Prissætning

Gratis medlemsskab - Du kan oprette en profil, opsætte præferencer og søge. Du kan også modtage beskeder. Du vil være i stand til at læse og besvare beskeder fra alle Guld medlemmer. Du vil ikke være i stand til at læse og besvare beskeder fra Sølv medlemmer.

Sølv medlemskab – Liges om gratis medlemsskab, men du kan derudover besvare alle beskeder og sende beskeder til alle andre. Gratis medlemmer vil modtage en notifikation på e-mail vedrørende din besked, men vil være nødt til at opgradere profilen for at læse og svare på den.

Guld medlemskab - Ligesom et sølv medlemsskab, men 'alle' medlemmer kan læse og besvare dine beskeder. Denne mulighed giver fuld adgang til alle medlemmer både gratis og betalende.

Garanteret medlemskab - Nogle medlemsskaber kan blive tilbudt en Garanti for Partnerskab. Hvis det anførte antal for partnerskaber ikke er blevet indfriet for den betalte periode, kan du ønske en gratis forlængelse, intil kvoten bliver nået. Se venligst vores servicebetingelser for mere information.

Kommercielt medlemskab – Du kan tilbyde betalte tjenester og poste eksterne kontaktinformationer (normalt ikke tilladt). Beskeder er begrænset til kun at kunne svare medlemmer, så vores medlemmer ikke vil blive spammet. Egnet for terapeuter som søger at kunne opbygge kundeporteføljer og booke kalenderen med tilbud, der er passende til de mennesker, som ikke ønsker at betale normal fast pris for massage.

Plan Pris